News


RPA, een revolutie in de IT-wereld

RPA, een revolutie in de IT-wereldOn 8th Mar 2021

Voor alle IT'ers is het goed nieuws dat de Robotic Process Automation (RPA) markt snel aan het opwarmen is en naar verwachting 2,9 miljard dollar zal bereiken in 2021 (Forrester). Ongeacht uw IT-afdeling, dit belooft een revolutie in uw werklast.

Een virtueel personeelsbestand

Denk er maar eens over na! U zult kunnen vertrouwen op robots, bots of software agents die zijn geprogrammeerd om repetitieve, op regels gebaseerde taken uit te voeren in systemen en toepassingen, en die volledig in staat zijn menselijke activiteit na te bootsen. Een bot kan bijvoorbeeld inloggen en navigeren in bedrijfsapplicaties (ERP-systemen, web- en legacy-applicaties, enz.), formulieren invullen, gegevens vastleggen en manipuleren, passende reacties genereren en communiceren met andere systemen, waarbij de interface wordt gebruikt zoals een echte mens dat zou doen. In deze nieuwe wereld zijn alle workflow- of herhaalbare business-rules-gedreven processen, zoals data entry, card activation, fraud claim discovery, report automation en data migration zijn kandidaten voor RPA.

De efficiëntie drastisch verbeteren

Dit is een enorme win-win voor IT. Met behulp van een "virtual workforce" of een BotFarm - een inzet van RPA-robots of softwareprocessen die automatiseringsscripts uitvoeren - kunt u de productiviteit en efficiëntie verhogen, vervelende taken elimineren, tijd vrijmaken voor strategische activiteiten en aanzienlijke kostenbesparingen realiseren voor uw organisatie. Om u een idee te geven: een IT-team dat 60.000 records handmatig moest verplaatsen, met een team van zes mensen dat van plan was om er talloze weken aan te werken, was in staat om het project in slechts vier dagen af te ronden met ICTestAutomation RPA.

Handmatige taken automatiseren

Hoe werkt dit allemaal? In een notendop, ICTestAutomation RPA technologie automatiseert manuele taken (of gebruiker-gedreven interacties) in de  achtergrond door echte muisactiviteit en toetsenbordaanslagen te genereren tegen de doelapplicatie en vervolgens reageert op de beelden op het scherm - net als een echte gebruiker. Met ICTestAutomation RPA kan elke gebruikersactie worden gerepliceerd en geautomatiseerd (bijvoorbeeld klikken op, vergelijken, verifiëren en in afwachting van het weergeven van beelden), en u legt de baseline bitmap beelden vast, slaat ze op en bewerkt ze om uw automatiseringsscripts voor uw bots te definiëren.

ICTestAutomation RPA is krachtig en flexibel

De mogelijkheid om te werken met beelden en beeldherkenning in plaats van met objecten is van cruciaal belang bij Citrix, omdat er geen onderliggende objecten of besturingselementen aan de client worden geleverd. In plaats daarvan stuurt de server schermbeelden naar het werkstation van de eindgebruiker, en worden toetsaanslagen en muisklikken teruggestuurd naar de server. Bovendien hoeft ICTestAutomation RPA, net als een menselijke gebruiker, een beeld niet telkens op dezelfde plaats te 'zien'. ICTestAutomation RPA kijkt naar het gehele bureaublad en wanneer er op een afbeelding geklikt moet worden, zal het de muis naar de gewenste afbeelding bewegen en de juiste muisactie uitvoeren. ICTestAutomation RPA automatiseert ook toetsaanslagen op dezelfde manier als een echte gebruiker typt. De eenvoud van het gebruik van deze drie elementen (visualisatie, toetsenbord en muis) geeft ICTestAutomation RPA de kracht en flexibiliteit om met elke applicatie of workflow te werken zodat u gemakkelijk al uw herhaalbare processen kunt automatiseren.

Levert basis AI-functionaliteit

De krachtige beeldherkenningstechnologie en optische tekenherkenning van TrendIC kan zelfs op intelligente wijze rekening houden met veranderingen in de locatie van de beeldweergave en met variaties in kleur. Aangezien kunstmatige intelligentie (AI) het vermogen is om menselijke mentale vermogens zoals cognitie, redeneren of probleemoplossing na te bootsen (tegenover RPA of het vermogen om gebruikersacties na te bootsen), kan men zeker stellen dat ICTestAutomation RPA een aantal basis AI-functies levert om bots te helpen beter om te gaan met veranderingen. Ongeacht uw industrie en vertical, RPA is 'here to stay'. Wist u dat sommige schattingen beweren dat robots tegen 2030 800 miljoen werknemers kunnen vervangen? In 25 procent van de munitiefabrieken in China hebben robots al mensen vervangen. Laten we eerlijk zijn - wie wil er werken aan een DB roll-out met duizenden records die handmatig verplaatst moeten worden, wanneer je een bot kunt gebruiken?

Neem een voorsprong op de rest. Begin uw RPA reis nu! Laat uw bots voor u werken door alledaagse, saaie en repetitieve taken uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is.

Automatiseer elk proces

Bent u er klaar voor? Forrester Research voorspelt dat automatisering in 2019 het topje van de digitale transformatiespeer zal worden, met impact op alles van infrastructuur tot klanten tot bedrijfsmodellen. De onderzoekers zeggen dat automatisering centraal zal komen te staan in bedrijfsstrategie en -activiteiten, en nieuwe normen voor klantervaring zal stimuleren, zoals diepere personalisatie, hogere kwaliteit, snellere levering en meer gemak. Dit is niet alleen een IT-fenomeen - wij geloven dat automatisering zich zal uitstrekken tot elke afzonderlijke industriesector.

De grote vraag voor u, wat zijn de implicaties voor uw bedrijf? Onze conclusie is dat softwareautomatisering uw bedrijf kan transformeren, waardoor u kunt floreren in plaats van overleven.

ICTestAutomation RPA van TrendIC is de toonaangevende oplossing voor het automatiseren van zakelijke workflows en herhaalbare processen. Met ICTestAutomation RPA kunt u de kosten verlagen en de nauwkeurigheid verbeteren, terwijl uw medewerkers worden vrijgemaakt voor waarde toevoegend, strategisch werk. De ervaring leert dat automatisering de algehele ervaring van werknemers verbetert doordat vervelende taken worden geëlimineerd. U kunt elke variëteit en elk aantal processen beheren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe. Beschouw uw softwarebots als een virtueel personeelsbestand dat grote projecten kan afwerken en nauwkeurige en snelle resultaten kan leveren. Een IT-klant die 60.000 records handmatig moest verplaatsen met een team van zes personen, werkte bijvoorbeeld gedurende meerdere weken aan het project. Met behulp van ICTestAutomation RPA werd het werk voltooid in slechts vier dagen.

Onze RPA-robots kunnen menselijke gebruikersacties nabootsen, zoals het klikken op links, het maken van berekeningen, het verplaatsen van bestanden en mappen, het kopiëren en plakken van gegevens, het invullen van formulieren, het lezen, schrijven en extraheren van gegevens, enz. U kunt toepassingen automatiseren zoals gegevensinvoer, kaartactivering, ontdekking van fraudeclaims, automatisering van rapporten en gegevensmigratie.

ICTestAutomation RPA is applicatie-agnostisch, niet opdringerig en kan bovenop uw bestaande IT-infrastructuur worden geïnstalleerd - er is geen investering in specialistische hardware nodig en u hoeft zich geen zorgen te maken over verstoring van bestaande activiteiten. Het werkt in elke ontwikkelomgeving en is compatibel met elke Windows-gebaseerde applicatie plus elke applicatie die toegankelijk is via Windows. Onze krachtige technologie voor beeldherkenning en optische tekenherkenning (OCR) wordt automatisch in elk script ingebouwd.

En u hoeft zich geen zorgen te maken over de toekomst. ICTestAutomation RPA beschikt over state-of-the-art beveiliging. Voeg in elk stadium extra software bots toe met een minimale investering. En met ICTestAutomation RPA kunt u basis AI-functionaliteit introduceren, wat belangrijk is omdat RPA-technologie op de middellange termijn zal worden gecombineerd met AI en Machine Learning om complexere taken uit te voeren.

Automatisering van robotprocessen (RPA) voor Citrix

Misschien werkt u bij een bank of een bedrijf in de gezondheidszorg en moet u een miljoen klanten- of patiëntendossiers overbrengen naar een nieuw systeem. Wat is de beste oplossing? Hoe pakt u dat snel en effectief aan? Eén optie is het inhuren van een team consultants om de gegevens te lezen en te analyseren, te controleren op duplicaten en de gegevens in de nieuwe database te dumpen. Een andere oplossing zou kunnen zijn om de gegevens handmatig over te dragen, waarbij toegewezen teams het ene scherm lezen en tegelijkertijd gegevens in het andere systeem invoeren.

Het probleem is dat beide opties tijdrovend en duur zijn met een hoog foutenrisico. Ook moet worden voldaan aan de wetgeving inzake gegevensbescherming, moet software compatibel zijn en moet waarschijnlijk worden geïnvesteerd in middleware.

Er is toch een betere manier? Maak kennis met ICTestAutomation RPA van TrendIC - het ideale antwoord voor automatiseringsscenario's voor echte gebruikers.  U kent uw eigen bedrijfsprocessen beter dan wie ook. Met ICTestAutomation RPA bieden wij u een ontwikkel toolkit - een bibliotheek van functies en hulpprogramma's die u kunt aanpassen om uw eigen applicaties aan te sturen in lijn met uw bedrijfsbehoeften.

Gebruik ICTestAutomation RPA om software bots te ontwikkelen die de data van het ene systeem naar het andere overbrengen, efficiënt en accuraat in een fractie van de tijd en tegen een fractie van de kosten. ICTestAutomation RPA beschikt ook over krachtige OCR functionaliteit om tekst op Citrix client machines te herkennen en om te zetten in karakters die als toetsaanslagen naar de doelmachine kunnen worden gestuurd. Omdat ICTestAutomation RPA op beeld gebaseerd is, werkt het naadloos met Citrix. Het verstuurt toetsaanslagen, muisbewegingen en muisklikken, analyseert wat er op het scherm te zien is en wacht tot de status verandert. Onze geavanceerde oplossing voert gegevens in net zoals een echte gebruiker dat zou doen, maar zonder het risico op fouten.