ICTestAutomation - Defectsuite

Geschreven door Rene Hazelaar
18 September 2017 |

Bevindingen automatisch registreren in Defectsuite.

Voor het registreren van testbevindingen heeft ICTestAutomation een standaard koppeling met Defectsuite. Met deze cloud applicatie kunt u de resultaten van uw geautomatiseerde regressietests overzichtelijk en eenvoudig afhandelen. Defectsuite is volledig gratis, zonder restricties.


Bevindingen -> Workflows

Automatiseer uw regressietests middels ICTestAutomation en laat deze volcontinu uw releases doortesten. Alle details van uw bevindingen worden overgezet naar Defectsuite: welk scenario, welke usecase, tijd, plaats, resultaat, verwachting, response-tijden etc. U handelt deze defects verder af in de workflows binnen Defectsuite.

Eenvoudig en zonder extra kosten

De koppeling is eenvoudig te configureren. Maak eerst een eigen Defectsuite omgeving aan op https://aanmelden.defectsuite.com (dit is in 5 minuten gebeurd). Vervolgens noteert u de Defectsuite-gegevens in de ICConnect-module van ICTestAutomation en de integratie is een feit. Zowel Defectsuite als de integratie vanuit ICTestAutomation zijn zonder extra kosten beschikbaar. 

Uitbreiden naar Testersuite

Wilt u ook uw handmatige tests en testbevindingen overzichtelijk afhandelen? Dan kunt u op een later moment overstappen van Defectsuite naar Testersuite, een zeer betaalbare testmanagement cloud applicatie. Uiteraard met behoud van de koppeling naar ICTestAutomation.

Meer weten?

Heeft u interesse in de ICTestAutomation - Testersuite/Defectsuite koppeling? Neem contact op met TrendIC. Mail naar support@trendic.nl of bel +31 182 630825.

Dit artikel is geschreven door: