Zo werken we

in drie stappen & twee maanden duidelijkheid

Toelichting op ons stappenplan

Een testconsultant zal samen met uw functioneel beheerders de werking van ICTestAutomation demonstreren op úw applicaties. De testsoftware zal geïnstalleerd en operationeel gemaakt worden. Bij voorkeur op een virtuele server (VM). Werkplekken zoals desktop, laptop en/of mobiele apparaten worden door opdrachtgever ter beschikking gesteld.

Vraag een gratis quicktest aan

De PoC start met een 2-daagse workshop zodat de basiskennis van ICTestAutomation wordt eigen gemaakt. Dit is een 2-daagse gebruikersinstructie voor een aantal toekomstige gebruikers en applicatiebeheerders. Tijdens deze hands-on training wordt ervaring opgedaan en krijgt men een helder beeld van de werking en gebruiksgemak van ICTestAutomation. De workshop wordt op eigen locatie gehouden, doorgaans zijn deelnemers al tijdens de eerste dag in staat om zelfstandig met ICTestAutomation testcases te definiëren. Programmeerkennis is immers niet vereist.

Men leert

  • Kennis eigen maken van ICTestAutomation
  • Testcase door medewerkers zelf maken
  • Test cases runnen en inzicht in testresultaten
  • Onderhouden/aanpassen van testcases

Begeleiding/consultancy

Assistentie on-site door TrendIC om gebruikersvragen te beantwoorden, praktische tips en hulp bij de realisatie van testdefinities te geven. Om op die manier gebruik te maken van de ervaringen van andere klanten, of om ook de meer geavanceerde testen te kunnen realiseren. Hiervoor zijn een aantal dagdelen op uw locatie voorzien.

Support

Gedurende de gehele tijdsduur van de Pilot zal TrendIC remote support en helpdesk ondersteuning leveren, voor alle technische en ook functionele vragen kunt u bij onze helpdesk terecht. Alle gebruikers mogen contact opnemen met de supportafdeling, voor een POC is het wel handig als 1 medewerker als contactpersoon zal fungeren.  

De PoC levert goed inzicht in de meerwaarde en ROI/TCO van ICTestAutomation. Deze ervaringen zal helpen bij de justificatie van de investering in de testoplossing ICTestAutomation.

  • Inzicht in te behalen voordelen, besparingen en tijdwinst
  • Het bepalen van relevante investeringsopties, software modules en –licenties
  • Total Cost of Ownership inschatting, waaronder initiële kosten, onderhoud- en supportkosten en beheerinspanning. • Benodigde training en implementatie inspanning bepalen

Voordelen van ICTestAutomation inschatten zoals risico reductie, doorlooptijdverkorting, minder afhankelijk van de inzetbaarheid (verlof, ziekte) van personen, lagere testkosten en lagere kosten van inhuur van testers.