News


Ouderwetse tooling

Ouderwetse toolingOn 25th Jan 2021

DE SIGNALEN HERKENNEN

  • U betaalt te veel voor softwarelicenties, extra databases, onderhoud, rapporten en het inhuren van externe consultants.
  • Een verouderde gebruikersinterface, beperkte browserondersteuning en frequente softwarecrashes beperken de productiviteit en vertragen de opleidingstijd van nieuwe werknemers.
  • Transformeren en opschalen naar het werken met Agile is al een uitdaging, laat staan wanneer uw testtooling niet voldoet aan de nieuwste standaarden voor Agile-workflows.
  • Geen of slechte integratie met andere populaire testtools (TesterSuite, Jira, qTest en Selenium) leidt tot tijdverlies en onnodig schakelen tussen applicaties.
     

DENK GOED NA OVER DE RELATIE MET JE LEVERANCIER EN GEDATEERDE TEST TECHNOLOGIE

Veranderen is niet altijd gemakkelijk, zelfs niet als het gaat om uw oude vertrouwde testplatform. Soms lijkt het zo veel gemakkelijker om de status quo te handhaven, ongeacht de ongemakken die het platform met zich meebrengt. Mogen wij u aanmoedigen om goed na te denken over uw relatie met verouderde testtechnologie?

ONDERNEEM ACTIE EN STAP EEN NIEUW TIJDPERK BINNEN

In een 2 uur durende sessie laten we zien dat ICTestAutomation "u in een nieuw tijdperk van testen brengt". U leert waarom het past voor uw organisatie en hoe geautomatiseerd testen en monitoring kan worden geïmplementeerd. Het omzetten van uw bestaande testen en het importeren van handmatige testen zijn het startpunt, want die investering mag niet verloren gaan.

In samenwerking met uw functioneel beheerders demonstreert onze ervaren testconsultant hoe ICTestAutomation werkt op uw applicaties. We gaan zelfs een stap verder: als bewijs importeren we een aantal bestaande geautomatiseerde en handmatige testgevallen en laten zien hoe deze binnen ICTestAutomation draaien. De testsoftware wordt toegankelijk gemaakt via onze cloud-omgeving. Na dit overleg stellen we een stappenplan voor, u leest er meer over op DEVTOPS 2-2-2.

Lees meer over DEVTOPS 2-2-2

of neem nu contact met ons op, wij zullen u niet teleurstellen!