News


TrendIC bij RTL4

TrendIC bij RTL4On 2nd May 2018

In juni 2017 heeft de filmcrew van New Day Productions op kantoor bij TrendIC opnames gemaakt voor het RTL 4 programma “Van passie naar Droombaan”. Onder leiding van de charmante Dounia Rijkschroeff zijn onze professionals geïnterviewd. Zij deelden hun persoonlijke ervaringen en gaven deskundig advies en tips over hoe je van je passie voor informatie technologie je droombaan kunt maken.

UITZENDING OP RTL 4

Zondag 29 april om 15:30 uur is het item over TrendIC voor de eerste maal uitgezonden op RTL4  en wordt zaterdag 5 mei om 15:30 uur herhaald. In deze uitzending staat het 15-jarige meisje Puck centraal. Als klein kind keek zei al mee in de hardware-zaak van haar vader. Nu haar interesse voor IT is gewekt, start ze een zoektocht naar het invullen van haar droombaan.  Welke mogelijkheden zijn er en hoe komt ze er achter wat ze wil? In deze uitzending worden diverse banen in de IT belicht die zich met name met de technische kant van IT bezig houden.

Bekijk hier op ons Youtube-kanaal het stuk over TrendIC terug:


EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN? | BEKIJK THE MAKING OFF

Ben je nieuwsgierig hoe dit achter de schermen is gegaan? Er is een korte Vlog gemaakt rondom de opnames van dit item. Kijk hier naar “The making of Van passie naar droombaan” bij TrendIC.